ISO KIITOS kaikille Peurunka LONG SLIDE U9 turnaukseen osallistumisesta! Turnauksessa nähtiin roppakaupalla hienoja suorituksia, iloisia ilmeitä sekä takuuvarmasti tulevaisuuden tähtiä. Joukkueet pelasivat viikonlopun aikana ennätyksellisesti 9 – 10 ottelua, antaen kaikkensa jäälle. Kiitos myös katsojille erinomaisen tunnelman ja kannustuksen luomisesta. Tänä aikana tarvitsemme iloa ja riemua, mitä tällainen turnaus voi parhaimmillaan meille kaikille, niin pelaajille kuin katsojille, antaa.

Turnauksen tulokset
Finaalissa toisensa kohtasivat JYP Blackhawks ja Kurra Hockey (Nurmijärvi). Vauhdikkaan loppuottelun jälkeen voittopokaali ja kultamitalit JYP:lle loppulukemin 8 – 3. Hopeaa upean turnauksen pelanneelle Kurra Hockeyn joukkueelle. Pronssiottelussa toisensa kohtasivat Jokipojat valkoinen (Joensuu) ja JYP Rangers. Tapahtumarikkaan ottelun jälkeen pronssimitalit ripustettiin Jokipoikien kaulaan lukemin 7-3.

Turnauksen ottelukohtaiset tulokset sekä sarjataulukot löytyvät kokonaisuudessaan osoitteista:
https://www.gameresultsonline.com/long-slide/long-slide-u9-2013-syntyneet/6880/groups  (sarjataulukot ja sijoitukset)

https://www.gameresultsonline.com/long-slide/long-slide-u9-2013-syntyneet/6880/games  (otteluiden lopputulokset)

Lämpimät onnittelut kaikille sekä kiitokset erinomaisen turnaustunnelman luomisesta!


Turnauksen tsempparipelaajat
Peurunka LONG SLIDE -tsempparipalkinnon ovat saaneet oheiset pelaajat (alla), osoituksena hienoista otteista, asenteesta ja esimerkillisyydestä oman joukkueensa toiminnassa. Peurunka LONG SLIDE U9 turnaus onnittelee kaikkia palkittuja! Samalla tsempillä ja ilmeellä on hyvä jatkaa myös tulevissa tapahtumissa ja peleissä. 


Kiitos!
Turnaustoimikunnan, talkoolaisten ja yhteistyökumppaneiden puolesta haluamme lämpimästi kiittää kaikkia sekä toivottaa iloista ja onnellista Joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta 2022.

– Long Slide ry-